ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині судитимуть групу осіб, які «качали» нафтопродукти з «Дружби»

|

Прокуратурою Львівської області скеровано до суду обвинувальні акти у кримінальному провадженні стосовно чотирьох осіб, які через несанкціоновану врізку до магістрального нафтопроводу «Дружба» у вересні минулого року викрали понад 25 тонн нафти вартістю 250 тисяч гривень. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі прокуратури Львівської області.

Встановлено, що вказані громадяни вчинили пошкодження нафтопроводу на території Жидачівського району, маючи необхідні для цього технічні засоби, металеві ємності для транспортування нафтопродуктів, спеціально обладнаний автотранспорт й підготовлені приміщення для прихованого зберігання викраденої нафти.

Останні обвинувачуються у вчиненні кримінальних правопорушень за ч. 3 ст. 185 та ч. 2 ст. 292 Кримінального Кодексу України  (крадіжка та пошкодження магістрального нафтопроводу за попередньою змовою групою осіб).

Зазначимо, що в ході досудового розслідування обвинувачені відшкодували на користь держави завдані їх злочинними діями 250 тис грн збитків.

Фото: bfmsamara

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *