ОСТАННІ НОВИНИ

Триває реєстрація на загальноміські патрулювання Львова

|

Триває реєстрація на загальноміські патрулювання Львова. Заради загальної координації усіх патрулюючих із кожним зареєстрованим особисто зустрінеться співкоординатор Центру безпеки міста. Щоб убезпечити патрулювання, він реєструватиме кожного при зустрічі. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Для реєстрації необхідно мати посвідчення особи. Запис за телефоном (032) 297-55-51 та (032) 297-55-52, на сайті http://safe-city.com.ua/join/ або на Facebook-сторінці https://www.facebook.com/center.safecity – попередній.

«Я вже від сьогодні особисто проведу зустрічі з кожним, а вже тоді формуватимемо групи на патрулювання вулиць міста», – зазначив співкоординатор Центру безпеки міста, голова ГФ «Скеля» Юрій Діль.

Нагадаємо, Центр безпеки міста – це експертна група, мета якої об’єднати громадські організації та ініціативи, військових, працівників органів внутрішніх справ та влади для спільної координації діяльності в питаннях безпеки міста. Робота центру сприятиме зниженню рівня злочинності, обробки інформації та координації дій, а це підвищення рівня безпеки в місті.

В рамках Центру безпеки міста здійснюватимуться піші, вело та автомобільні патрулювання Львова. З 29 січня (з моменту початку реєстрації на патрулювання) записалося вже більше 50 охочих.

Загальна координація відбувається по рації Zello на каналі Varta 1. Про те, як підключитися до каналу та встановити рацію на свій смартфон – за посиланням http://safe-city.com.ua/yak-pidklyuchytysya-do-kanalu-zello-varta1/. Встановити рацію можна також і на комп’ютер.

Фото: tvoemisto.tv

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *