ОСТАННІ НОВИНИ

У стінах ЛОДА побилися троє чиновників

|

Голова Львівської ОДА Олег Синютка розпорядився провести службове розслідування з приводу бійки у стінах ЛОДА, у якій брали участь троє держслужбовців департаменту освіти і науки ЛОДА. Про це стало відомо з допису Олега Синютки у Facebook.

«Справжній маразм: в приміщенні департаменту освіти побилися троє працівників. По-перше, проведемо службове розслідування. По-друге, думаю, що їх треба звільнити від нинішніх обов`язків і скерувати туди, де їх вміння застосовувати фізичну силу принесе користь Україні», – написав Олег Синютка у Facebook у суботу ввечері.

Як вдалося з`ясувати ZAXID.NET, бійка чиновників з департаменту освіти обласної адміністрації сталася у суботу, 31 січня, у приміщенні ЛОДА. Участь у бійці брали троє чоловіків, всі вони працюють у цьому департаменті, в тому числі займаючи і керівні посади. Очолює департамент освіти і науки ЛОДА жінка – Олександра Небожук.

Причина конфлікту невідома.

Субота 31 січня для чиновників ЛОДА була робочим днем, який був перенесений за розпорядженням Кабміну на суботу – замість додаткового вихідного, який вони мали 8 січня.

Фото: Львівський портал  

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *