ОСТАННІ НОВИНИ

Василь Зінкевич, Лілія Сандулеса та Павло Зібров дадуть спільний концерт у Львові

|

У лютому у Львівській опері відбудеться творчий вечір композитора, народного артиста України Олександра Злотника. Концерт під назвою «Нам є, що захищати» збере близько двох десятків артистів. Спеціальним гостем музичного вечора стане співак-легенда Василь Зінкевич. Про це Львівському порталу повідомили організатори.

Наприкінці минулого року творчий вечір Олександра Злотника «Нам є, що  захищати» відбувся у Києві, на сцені Національного палацу мистецтв «Україна». Послухати концертну програму, складену із лірико-патріотичних пісень Злотника, зібрався повний зал, а це – майже чотири тисячі глядачів. Відтак композитор і його друзі-співаки вирішили повезти цю програму містами України. Концерти «Нам є, що  захищати» відбудуться у понад десяти містах. Львів – перше місто у цих гастролях. Далі у графіку – Івано-Франківськ, Чернівці, Коломия та Калуш.

Учасниками творчого вечора Олександра Злотника у Львові стануть Павло Зібров, Лілія Сандулеса, Мар`ян Шуневич, Любов і Віктор Анісімови, Тетяна Піскарьова, Олег Шак, Дмитро та Назарій Яремчуки, Ірина Зінковська, Маркіян Свято, Олександр Тищенко, Валерій Кириченко, Ігор Юрковський, Тетяна Заря та гурт «Фанфари Купали», Софія Злотник, Михайло Грицкан, Дитячий театр пісні «Горличка». Спеціальний гість музичного вечора – народний артист України Василь Зінкевич.

На львівському творчому вечорі Олександра Злотника 24 лютого в Оперному театрі прозвучать як відомі та улюблені пісні композитора, так і прем’єри.

Ціна квитків на концерт від 90 до 450 гривень.

Фото:1tv.com.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *