ОСТАННІ НОВИНИ

Приватні охоронні структури відтепер допомагатимуть міліціонерам розкривати злочини

|

Відтепер громадяни, які стали жертвами злочину, можуть звертатися за допомогою до нарядів приватних охоронних структур. Про це інформує ВЗГ ГУМВС України у Львівській області, передає кореспондент Львівського порталу.

26 січня керівництво Головного управління МВС України у Львівській області провели нараду з представниками охоронної діяльності, які надають охоронні послуги у Львові та області.

Під час наради обговорилися питання про інформування приватних охоронних структур, через чергову частину міських райвідділів міліції та ЛМУ ГУМВС України у Львівській області, про повідомлення від громадян про вчинені щодо них злочинів, зокрема, про запобігання терористичних проявів, розшуку викраденого автотранспорту та номерних знаків.

Всього в області є 20 приватних охоронних структур. З них: 17 підприємств мають пульти охорони, 14 суб’єктів господарювання залучають у місті групи швидкого реагування.

Крім того, буде залучено діючі громадські формування до виконання завдань з охорони громадського порядку, профілактики правопорушень та проведення спільних з працівниками міліції рейдів і відпрацювань.

Зауважимо, що відтепер, громадяни, котрі стали жертвами злочину чи правопорушення, а також при виявленні підозрілих осіб чи предметів, можуть звертатись по допомогу до нарядів приватних охоронних структур.

Фото: Львівський портал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *