ОСТАННІ НОВИНИ

Головний міліціонер Львівщини радиться з громадою, що робити з братами-крикунами

|

Представники громадських організацій Львівщини звернулись до начальника ГУ МВСУ у Львівській області Дмитра Загарії з проханням вплинути на інших громадських активістів, які, на їх думку, займаються дискредитацією відомих посадовців. Про це на своїй сторінці у facebook написав очільник міліції Львівщини Дмитро Загарія, передає кореспондент Львівського порталу.

Як повідомили у прес-службі міського управління міліції Львова, у Франківському райвідділі міліції Львова 27 січня відкрили кримінальне провадження за хуліганство під час пікету активістів ГО «Платформа вільних людей». Нагадаємо, під час цієї акції двох заступників підприємства «Львівтрансгаз» кинули у сміттєвий бак.

 

Продовження цієї теми заплановано на завтра. «28 січня у середу о 12 год. закликаємо всіх патріотів та прихильників люстрації прийти до львівської обласної міліції на пл. Григоренка в центрі Львова для захисту учасників «сміттєвої люстрації» проведеної у «Львівтрансгазі». Приходьте з транспарантами “Я-люстрація”. Влада 6 місяців ігнорувала протестні акції з вимогою люстрації газопромислових управлінь “Львівтрансгаз” та “Львівгазвидобування”. Губернатор Львівщини не виконав доручення Президента щодо вирішення проблеми. Тепер хочуть репресувати молодих патріотів та прихильників люстрації! Не будьте байдужі! Проти учасників протестної акції вже порушено кримінальні справи!», – написав голова «Платформи вільних людей» Любомир Пелех.

 

Своєю чергою Дмитро Загарія радиться з громадою Львівщини, як діяти з активістами надалі. «Доброго дня шановні Львів’яни! Прочитав заклик Пелеха, який завтра збирається влаштовувати черговий шабаш біля ГУ МВС у Львівській області, та репетувати, що його та прибічників репресують за начебто його якусь позицію по “Львівтрансгазу” (Мельнику та Сендезі). Думаю, що багато хто з Вас дивився на те, що вчинила т.з. “платформа вільних людей” на державному підприємстві, коментувати це не буду. Разом з тим вважаю, що за такі дії потрібно відповідати по Закону, оскільки вони вчинені групою осіб відносно конкретних посадовців проти яких ніяких звинувачень не існує. За фактом цих подій порушено кримінальне провадження, на даний час проводяться всі необхідні слідчі дії. До ГУ МВС надійшло також звернення від майже 20 різних громадських об’єднань з проханням притягнути до відповідальності Пелеха та інших учасників вчорашніх хуліганських дій та припинити на Львівщині дії таких “платформ”. Постає питання: що з цим будемо робити?», – написав Д.Загарія.

 

Нагадаємо, Любомир Пелех разом з активістами обєднання «Платформа вільних людей» неодноразово проводили різноманітні акції протесту. Деякі з цих акцій називали не пікетом, а «цирком», влаштованим братами-крикунами.  

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *