ОСТАННІ НОВИНИ

Українська артилерія активно відстрілює терористів

|

Російсько-терористичні війська продовжують масовані обстріли позицій українських військових, наша артилерія веде контрбатарейну боротьбу, тобто відкривають вогонь у відповідь. Протягом дня найбільш напружена ситуація відмічалась на Дебальцівському напрямку. Про це Львівському порталу повідомили у прес-центрі АТО.

«В районі н.п. Санжарівка бойовики тричі вдавались до штурмових дій за підтримки артилерії та танків. В результаті боїв противник відтиснутий назад, наші військовослужбовці залишаються на своїх позиціях. Під обстріли ворожої артилерії також потрапили населені пункти Луганське, Міус, Нікішине, Троїцьке.

Поблизу Донецького аеропорту не припиняються обстріли з мінометів та артилерії населених пунктів Авдіївка, Піски, Гранітне. Основний вогонь бойовики зосереджували по позиціях Збройних Сил в районі Мар’їнки. Наші військові утримують свої позиції, одночасно завдаючи артилерійських ударів по вогневим засобам противника.

На Луганщині артилерія та реактивні системи залпового вогню противника продовжують обстріли українських опорних пунктів в районі Станиці Луганської, Щастя, Кримського, Новотошківки. Підрозділи Збройних Сил проводять виявлення позицій вогневих засобів противника та їх нейтралізації.

На Маріупольському напрямку спостерігається відносне затишшя. Протягом дня бойовики з мінометів тричі відкривали вогонь по нашим позиціям в районі Чермалика та один раз у напрямку Миколаївки. Щоразу наша артилерія вела вогонь у відповідь», – йдеться у повідомленні.

Фото: tsn.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *