ОСТАННІ НОВИНИ

Жіноча збірна України з біатлону виборола медалі в естафеті у Антхольці

|

Жіноча збірна України на етапі Кубка Світу в Антхольці здобула бронзові нагороди в естафеті, інформує кореспондент Львівського порталу.

Через сильні проти вітру, гонка перетворилась на справжню лотерею.

Відкривала жіночу естафету українок Олімпійська чемпіонка Юлія Джима, яка після трьох додаткових патронів передала естафету в когорті лідерів. Наступною підтримала вдалий почин Джими й Наталя Бурдига, якій знадобилось одразу чотири додаткових патрони, причому три із них, полоскотали нерви вболівальників на стійці. Проте швидкострільність Бурдиги на обох рубежах вивела Україну в трійку лідерів.

Найважчим для українок виявився третій етап, де Ольга Абрамова після стрільби лежачи відправилась одразу на три штрафні кола. І коли здавалось, що всі шанси на нагороди було втрачено, Абрамова зібралась і блискавично відстрілявши стійку та повернула надію на нагороди українським вболівальникам. Завершала гонку найдосвідченіша наша спортсменка Валя Семеренко. Втім навіть третьому номеру Світового рейтингу знадобилось відразу чотири додаткових патрони, тож за нагороди довелось боротись на фінішному колі. Відтак, незважаючи на три промахи та 14 додаткових патронів українки таки зуміли піднятися на третю сходинку п’єдесталу.

Перемогу святкувала команда Німеччини, другими стали біатлоністки з Чехії.

 

Кращі результати жіночої естафети:

1. Німеччина (2 + 10) +1: 18.47.7

2. Чехія (0 + 15) +35,0

3. Україна (3 + 14) +45,3

4. Росія (1 + 9) +57,2

5. Франція (2 + 15) +1. 03.1

6. Білорусь (3 + 13) +1. 18.2

7. Італія (3 + 16) +1.50.5

8. Швейцарія (2 + 16) +2.38.3

 

Фото: biathlon.com.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *