ОСТАННІ НОВИНИ

За недбале виконання батьківських обов’язків міліція склала 11 протоколів

|

Упродовж проведення операції у Червонограді, працівники міліції відвідали п’ять сімей, які опинилися в складних життєвих ситуаціях. За результатами перевірки вони склали 11 адміністративних протоколів за ст.184 (невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей) КУпАП. Про це Львівському порталу повідомили у ВЗГ ГУ МВСУ у Львівській області.

Крім того, правоохоронці провели профілактичні бесіди з неповнолітніми з метою недопущення ведення ними антигромадського способу життя.

Під час проведення операції, працівники міліції склали два адміністративних протоколи за ст.156 (порушення правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями і тютюновими виробами) КУпАП. Один протокол складено за ст.180-1 (порушення порядку перебування дітей у закладах, у яких провадиться діяльність у сфері розваг, або закладах громадського харчування) КУпАП. Крім того, правоохоронці склали адмінпротокол за ст.173 (дрібне хуліганство) КУпАП.

«Ми перевірили чотири заклади дозвілля, в одному з них виявили двох неповнолітніх, які перебували у закладі без супроводу дорослих. За період проведення операції співробітниками кримінальної міліції у справах дітей розкрито два злочини», – розповів начальник СКМСД Червоноградського МВ капітан міліції  Руслан Король.

Правоохоронці звертаються до громадян, якщо ви володієте інформацією про здійснення неправомірних дій відносно неповнолітніх, а саме: втягнення їх у злочинну діяльність, схиляння до вживання алкогольних та наркотичних речовин, вчинення насилля, повідомляйте про такі факти працівників міліції.

Ілюстрація: yak-prosto.com

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *