ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові з’явилося ще одне місце, де можна виготовити біометричний паспорт

|

У Львівській міграційній службі обладнали ще два робочі місця, де можна виготовити закордонні паспорти з біометричними даними. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Головне управління Державної міграційної служби України у Львівській області.

Нові місця для виготовлення біометричних паспортів з’явилися на Залізничній, 16 у відділі централізованого оформлення паспортних документів № 3 ГУ ДМС України у Львівській області.

Графік роботи підрозділу:

Щодня з 9.00 до 17.00. Обідня перерва з 13.00 до 14.00

Вихідні – субота, неділя.

Вартість паспорта в регламентному режимі за 20 календарних днів – 518,15 грн., в оперативному режимі за 7 робочих днів – 775,30 грн.

Документи, необхідні для здійснення процедури:

Паспорт громадянина для виїзду за кордон (+ 2 ксерокопії);

Ідентифікаційний код (+ 2 ксерокопії).

За наявності закордонного паспорта, термін дії якого закінчився, його необхідно здати.

Сьогодні на Львівщині паспорт громадянина України для виїзду за кордон з біометричними даними можна оформити за адресами :

м. Львів, вул. Руданського, 3, (1 робоче місце);

м. Львів, вул.. Залізнична, 16, (2 робочих місця);

м. Львів, вул. Богдана Хмельницького, 212 («Паспортний сервіс» із комерційною націнкою вартості послуги – 250 грн.), (1 робоче місце).

ГУ ДМС України у Львівській області ще раз наголошує, що кількість робочих місць, де можна буде здати документи для виготовлення біометричних паспортів для виїзду за кордон до кінця січня суттєво збільшиться. На Львівську область розподілено 64 робочих місця проти 22, що працювали до 1 січня 2015 року.

Якщо у вас немає гострої необхідності у виготовленні такого документу, не поспішайте. Дочекайтесь, коли цю процедуру можна буде здійснити без створення зайвого ажіотажу.

Фото: karpatskijobjektiv.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *