ОСТАННІ НОВИНИ

У четвер у Львові молитимуться за першими загиблими Героями Небесної сотні

|

У День Соборності України, 22 січня, о 9:00 в Гарнізонному храмі св. ап. Петра і Павла (вул. Театральна, 11) відбудеться заупокійна молитва за першими загиблими Героями Небесної сотні – Юрієм Вербицьким, Сергієм Нігояном та Сергієм Жизневським. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ЛМР.

У молитві візьмуть участь громадські активісти, представники місцевої влади, вірменської громади та білоруської громади, родичі загиблих.

Нагадаємо, в ці дні саме рік тому на Майдані в Києві відбулись перші вбивства активістів Революції Гідності, котрі стали першими Героями Небесної сотні. Юрій Вербицький – науковець зі Львова, викрадений у Києві 21 січня, помер від катувань; Сергій Нігоян – 20-ти річний вірменин з Дніпропетровщини, який був охоронцем Євромайдану в Києві, вбитий під час подій біля стадіону «Динамо» 22 січня; Сергій Жизневський – білоруський активіст Євромайдану та журналіст, член Самооборони Майдану, загинув також 22 січня на вул. Грушевського у Києві.

Управління внутрішньої політики Львівської міської ради закликає усіх небайдужих долучитись до спільної молитви та вшанування пам’ять перших Героїв Небесної.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *