ОСТАННІ НОВИНИ

Сьогодні українську армію обстріляли 34 рази

|

За сьогоднішній день, з сьомої години ранку і до шостої вечора, незаконні збройні формування відкривали вогонь по позиціях українських військ 34 рази. Бойовики застосовували здебільшого важке озброєння – танки, артилерію у тому числі і «Гради». Про це Львівському порталу повідомили у прес-центрі штабу АТО.

Епіцентром напруженості залишається район донецького аеропорту та найближчі до нього населені пункти.

Впродовж дня бандформування вели вогонь із гранатометів, мінометів, озброєння танка та артилерії по новому терміналу та метеовежі донецького летовища. З танків та двічі з артилерії бойовики відкривали вогонь по населеному пункту Березове.

Крім того, терористи з мінометів обстріляли Богданівку, Авдіївку, Каменку, двічі околиці Тарамчука та по два рази Славне і Опитне.

З артилерійських систем терористи вели вогонь по населених пунктах Богданівка, Водяне, Сєверноє, Мар’янка та двічі Тоненьке, а з реактивних систем залпового вогню БМ-21 «Град» по околицях Новотроїцького.

На інших напрямках з гранатометів було тричі обстріляно населений пункт Чернухіно, з мінометів – Нікішино, Каменка та околиці населеного пункту Нижнє, із стрілецької зброї – Кримське, а з артилерії вогонь вівся по Сокольниках, Нікішино та Редкодубу.

Фото: МОУ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *