ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині прогнозують сильні хуртовини

|

Державтоінспекція Львівщини закликає всіх учасників дорожнього руху до обережності у зв’язку із погіршенням погодних умов. Завтра на Львівщині очікують значні опади снігу та хуртовини. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ДАІ Львівщини.

Як інформує регіональний центр з гідрометеорології, 9 січня на території області очікується сніг та мокрий сніг, а у горах – місцями сильний.

На дорогах ожеледиця. Місцями налипання мокрого снігу. Пориви вітру 17-22 м/с, а в окремих районах – 25 м/с. Подекуди хуртовини та снігові замети. Температура повітря вночі 6-11̊ морозу, вдень від 4̊ морозу до 1̊ тепла.

У Львові, за прогнозами синоптиків, завтра також сніжитиме, очікуються хуртовини. Температура повітря вночі 7-9̊ морозу, а вдень 0-2̊ морозу.

У суботу, 10 січня, в області прогнозують мокрий сніг з переходом у дощ. Вночі місцями сильні опади. На дорогах ожеледиця.

ДАІ закликає водіїв бути максимально уважними й обережними за кермом, за таких погодних умовах.

У випадку значного погіршення погоди радять, за можливості, утриматися від поїздок приватним транспортом, особливо, у гірські райони та в нічний час.

Фото: auto.obozrevatel.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *