ОСТАННІ НОВИНИ

Поблизу Дебальцевого загинули вояки з батальйону Кульчицького (оновлено)

|

Бойовики підступно напали на українських військових під час переїзду від Дебальцевого до Артемівська. Напад було скоєно на бійців батальйону імені генерала Сергія Кульчицького Національної гвардії України. Про це Львівському порталу  повідомив народний депутат України Андрій Антонищак, який свого часу був біля витоків цього батальйону.

За попередніми даними, загинуло дванадцять нацгвардійців. Інформація про кількість та стан поранених наразі уточнюється.

Водночас, як повідомляють у прес-службі Нацгвардії, загибель бійців батальйону імені Кульчицького спричинила ДТП. 

«5 грудня під час здійснення ротації військовослужбовців Національної гвардії України в зоні проведення АТО, з причини поганих погодних умов відбулось зіткнення військових автомобілів КРаЗ та автобусу Богдан. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди є загиблі та травмовані військовослужбовці.
На місці події працюють працівники ДАІ та слідчо-оперативна група МВС України. Приймаються вичерпні міри по наданню медичної допомоги та евакуації (направлення) потерпілих до медичних закладів. Деталі та обставини встановлюються», – повідомили у прес-службі Нацгвардії.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *