ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині у вибуху загинув чоловік

|

Внаслідок вибуху у Львівській області загинув місцевий мешканець. Про це повідомляє  ВЗГ ГУМВС України у Львівській області, передає кореспондент Львівського порталу.

До Городоцького райвідділу міліції, 5 січня, о 8.30 години ранку надійшло повідомлення від 59-річної місцевої мешканки про те, що на території недобудованої Городоцької РДА вона виявила тіло без ознак життя свого 53-річного чоловіка з численними травмами голови. 

Слідчо-оперативна група встановила, що чоловік загинув внаслідок травм отриманих від вибуху невстановленого предмету. Вибух стався близько 7:30 години ранку.

На місце події негайно прибули вибухотехніки та експерти науково-дослідного експертно-криміналістичного центру ГУМВС України у Львівській області, які підтвердили інформацію про вибух невідомої речовини або предмету. 

Наразі правоохоронці за даним фактом проводять розслідування. Призначено ряд експертиз, за результатами яких буде встановлено причину трагедії.

За фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст.115 (умисне вбивство) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді  позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

 

Фото: news.if.ua

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *