ОСТАННІ НОВИНИ

Житель Львівщини хотів вивезти до Польщі майже десять тисяч пачок сигарет

|

При огляді вантажного автомобіля 27-річного мешканця Львівщини, який прямував до Польщі через пункт пропуску «Рава-Руська — Гребенне», працівники митного поста виявили у спеціально виготовленому тайнику майже 10 тис. пачок сигарет. Про це Львівському порталу повідомили у прес-центрі головного управління ДФС у Львівській області.

Для перетину кордону водій обрав смугу руху — «червоний коридор». У митній декларації вказав про наявність у нього 450 євро, 300 доларів США та відсутність будь-яких інших товарів та предметів. Однак у митників виникли сумніви щодо заявлених відомостей, тому автомобіль було скеровано у бокс поглибленого огляду товарів та транспортних засобів. Там із застосуванням технічних засобів митного контролю митники знайшли  9820 пачок сигарет  з фільтром без акцизних марок. Вони буди приховані у спеціальному тайнику, облаштованому  з додатково вмонтованих по  всьому периметру внутрішньої сторони вантажного відсіку автомобіля пластиковими плитами, які кріпились до його каркасу.

За цим фактом складено протокол про порушення митних правил, передбачене  ч. 1 ст. 483 Митного кодексу України. Товар  та автомобіль затримано до рішення суду.

Фото: прес-центр ДФС 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *