ОСТАННІ НОВИНИ

СБУ затримала трьох бойовиків та знайшла схрон зі зброєю

|

Поблизу м. Волноваха Служба безпеки України виявила та затримала бойовика бандформування «ДНР» на прізвисько «Термик», який займався організацією та забезпеченням пропускного режиму на блокпостах терористів у м. Донецьк. Встановлено, що ця особа пройшла спеціальну підготовку під керівництвом російських спецслужб. Про це повідомили в Інформаційно-аналітичному центрі РНБОУ, передає кореспондент Львівського порталу.

Неподалік м. Красноармійськ у результаті контррозвідувальної спецоперації Служба безпеки України затримала двох громадян України – бойовиків з бандформування «Кальміус», один з яких підозрюється в умисному вбивстві інспектора патрульної служби міського відділу в Донецькій області, а другий після втечі бойовиків залишився на звільненій території для збору розвідданих про дислокацію, маршрути пересування, тилове забезпечення українських військових.

Також учора ввечері інша оперативна група контррозвідки неподалік м. Рубіжне виявила схрон зі зброєю, який належить бандформуванню бойовика на прізвисько «Батя». Зі схованки вилучено автомати зі спорядженими магазинами, гранати для гранатометів, гранати РГД-5 та Ф-1, велику кількість набоїв різного калібру та камуфляжну військову форму.

 Фото: ТСН

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *