ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські бізнесмени подарували військовим бойову розвідувальну машину

|

Троє львівських бізнесменів зробили незвичайний подарунок батальйону Нацгвардії  імені генерала Кульчицького. Чоловіки подарували військовим бойову розвідувально-дозорну машину БРДМ-2. Про це інформує кореспондент Львівського порталу.

Військову машину бізнесмени Ігор Назаркевич, Андрій Гудзоватий та Юрій Романенко колись придбали для особистих потреб, але зараз зрозуміли, що у зоні АТО вона буде значно потрібнішою.

 

«Машину колись купували для активного відпочинку, але зараз на Сході від неї буде набагато більше користі. Звернулися до військових, спитали чи не хочуть вони поповнити свій військовий автопарк  ще одним бойовим автомобілем. Останні нашій пропозиції були тільки раді», – розповідає А. Гудзоватий.

Що правда, як додає бізнесмен, перед тим, як дарувати автомобіль потрібно було його трішки «підрихтувати».

«Коли ми придбали цей автомобіль, ми його не переоснащували, тобто він був у автентичному вигляді. Перед даруванням ми повністю перебрали двигун, поставили нові акумуляторні батареї, тому зараз машина, як кажуть, на повному ходу», – додав А.Гудзоватий. 

 

Єдине чого наразі бракує подарованому автомобілю за словами бізнесмена  – це кулемета та оптики. Але їх вже мають поставити в Києві, куди машина вирушила відразу після дарування.  

На цьому львівські бізнесмени-меценати зупинятися не планують. Як тільки з’явиться можливість зробити ще однин такий подарунок то обов’язково нею скористаються, каже А.Гудзоватий. А надалі продовжать допомагати армії та добровольчим батальйонам менш об`ємними подарунками.

Фото: Львівський портал 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *