ОСТАННІ НОВИНИ

«Андріївський Анплагд» презентує книжку «Казки під подушку»

|

Радіо «Львівська Хвиля» в день Андрія — 13 грудня, в чергове організовує «Андріївський Анплагд». Це унікальний для радіопростору України, авторський проект, який щороку під одним дахом збирає зіркових друзів «Львівської Хвилі». Співаки дають живий концерт, який цього року буде відбуватись у «Копальні Кави» і який радіослухачі зможуть почути у прямому ефірі. Про це Львівському порталу повідомили організатори свята.

Цього року концерт «Андріївський Анплагд» буде проведений у видозміненому форматі. Улюблене радіо нашого міста вирішило поєднати корисне з приємним і влаштувати благочинний аукціон, гроші з якого підуть на допомогу солдатам у зоні АТО. Окрім цього, на святкування зможуть потрапити і слухачі, котрі впродовж тижня боротимуться за 2 запрошень, які представлені на досвятковому аукціоні.

Презентація книжки відбудеться 13 грудня, в «Копальні кави» у три етапи:

12:00 – презентація книги «Казки під подушку» для понад 30-ти дітей віком від 1 до 17 років з дитячих будинків сімейного типу. Спілкуватись із дітками і читатимуть свої казки автори, а також Мар’яна Савка та помічники Старого Лева і радіо «Львівська Хвиля». (Піккардійська терція, Скрябін. Антитіла, Наталя Карпа, Патриція, Андрій Антонюка та Олега Михальчука (Доцика)

13:00 – презентація книжки «Казки під подушку» для засобів масової інформації за участі авторів і головного редактора «Видавництва Старого Лева».

18:00 – закритий концерт-презентація книжки за участі Піккардійська терція, Скрябін. Антитіла, Наталя Карпа, Патриція.

Концерт у прямому ефірі транслюватиме радіо «Львівська Хвиля». 

Фото: www.story.com.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *