ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині затримали контрабанду сиру на півтора мільйона гривень

|

Правоохоронці Львівщини не допустили потрапляння до споживачів 20 тон контрафактного сиру. Про це Львівському порталу повідомили у ВЗГ ГУМВС України у Львівській області.

Вартість вилученого продукту склала понад півтора мільйона гривень. За фактом умисного введення в обіг на ринок України небезпечної продукції правоохоронці відкрили кримінальне провадження за статтею 227 КК України (випуск на ринок України небезпечної продукції – ред.).

Як відомо працівники Державної служби боротьби з економічною злочинністю ГУМВС України у Львівській області зупинили поставку сиру без відповідних документів про походження та сертифікатів відповідності. Затримання контрабанди відбулося на міжнародній трасі у Жовківському районі. Правоохоронці виявили машину завантажену твердим сиром іноземного походження, загальною масою понад двадцять тон. Вартість вилученого продукту складає більш як півтора мільйона гривень.

 

Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від п`ятисот до тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Наразі проводиться експертиза вилученого продукту.

Фото: ВЗГ ГУМВС України у Львівській області 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *