ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові помічники Святого Миколая відкривають роботу фабрики подарунків

|

У четвер 11 грудня о 12.00 у приміщенні Львівського Палацу Мистецтв в рамках проведення благочинної акції «Миколай про тебе не забуде» уже в чотирнадцяте відбудеться урочисте відкриття «Фабрики Святого Миколая».  Про це Львівському порталу повідомили організатори акції.

11 грудня 2014 року о 12:00 розпочне свою роботу вже чотирнадцятий рік поспіль Фабрика Святого Миколая у приміщенні Львівського Палацу Мистецтв (вул. Коперника 17).

Фабрика Святого Миколая буде наповнена духом чудес! Впродовж тижня тут працюватимуть близько 500 помічників Св. Миколая. Старшокласники, студенти, молодь міста безкорисливо присвятять свій час для того, щоб допомогти Святому Миколаю прийти безпосередньо до домівок дітей, до яких Чудотворцю самостійно складно знайти дорогу.

У цей нелегкий, напружений та трагічний період для України не можна забувати про дітей, які і є майбутнім країни. Діткам потрібно дарувати віру в добро, чудеса і світлі моменти, незалежно від політичної ситуації в країні. Адже труднощі світу дорослих не повинні захмарювати щасливі миті дитинства, одним із символів якого є день Св. Миколая.

Святий Миколай – це дух щастя, який приходить з безкорисливих дарунків тим, кого ми любимо, про кого піклуємось і хто їх потребує. Для того, щоб цей дух прийшов в День Святого Миколая до кожної дитини, яка обділена достатком чи здоров’ям, робота на Фабриці  дуже інтенсивна та розділена на такі відділи: прийом подарунків, видача адрес потребуючих дітей, сортування, пакування, перевірки якості запакованих подарунків. Волонтери працюватимуть дуже старанно, адже до найочікуванішого дитячого зимового свята залишилися лічені дні та від усіх нас залежить чи не згасне віра у диво та добро у серцях дітей нашого міста.

 

 Цього року помічники Св. Миколая традиційно завітають до дітей з багатодітних та малазобезпечених сімей, а також до дітей, чиї батьки загинули в зоні АТО.

 

Запрошуємо усіх людей доброї волі відвідати Фабрику Святого Миколая, долучитися до акції «Миколай про тебе не забуде» та допомогти Св. Миколаю принести радість, щастя та усмішки тим, хто цього справді потребує. Ми радо приймемо іграшки, солодощі, канцелярські вироби, дитячі книжки, засоби гігієни. Подарунки просимо приносити  до 17 грудня на Фабрику Святого Миколая, яка працюватиме в приміщенні Львівського Палацу Мистецтв за адресою вул. Коперника,17 (з 10.00 до 19.00).

«Запрошуємо усіх охочих долучитися до акції «Миколай про тебе не забуде»!

Давайте разом подаруємо віру в чудо тим, хто справді цього потребує!

Миколай про тебе не забуде — щорічна благочинна акція, започаткована у Львові в 2001 році молодіжною громадською організацією «Академія Української Молоді» з метою збору подарунків для дітей із багатодітних та малозабезпечених сімей. Проводиться на всій території України напередодні дня святого Миколая.

Мета акції – допомогти дітям та молоді відкрити в собі та проявити  чуйність, самопосвяту, жертовність, безкорисливість. Акція «Миколай про тебе не забуде!» покликана  вшанувати пам’ять великого благодійника – святого Миколая, та  звернути увагу громадськості на важливість доброчинності. Завданням акції є збір та роздача  подарунків (солодощі, книжки, фарби, олівці, зошити) для тих дітей, які могли би залишитися без нашої або батьківської уваги, а також створення особливої  атмосфери свята», – зазначають організатори акції..

Минулого року вдалося рознести подарунки для 3000 потребуючих дітей Львова, до акції долучилося близько 700 волонтерів – студентів та старшокласників, також організаторами було передано подарунки для близько 900 дітей з різних куточків Львівської області.

Учасником акції може стати кожен охочий у зручний для себе спосіб: волонтери – працюють на Фабриці святого Миколая, розносять подарунки дітям; спонсори – фірми та підприємства, які надають пожертви; партнерські організації та спільноти – організовують збір подарунків в навчальних закладах, релігійних громадах та ін.; перевізники – волонтери та партнерські організації, які можуть надати транспортні послуги для перевезення волонтерів та подарунків; засоби масової інформації – надають інформаційну підтримку та висвітлюють перебіг різних етапів заходу.

Академія Української Молоді отримала нагороду на обласному конкурсі «Благодійна Львівщина – 2012″ у номінації “Благодійник: дитяча або молодіжна організація” за акцію “Миколай про Тебе не забуде!”

Фото організаторів акції 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *