ОСТАННІ НОВИНИ

До Львова їде сучасна «Білосніжка» з Одеси

|

Одеський театр ростових ляльок везе до Львова виставу «Білосніжка» на сучасний лад. Про це Львівському порталу повідомили організатори заходу.

Прем’єра вистави «Білосніжка, або Новий Рік в 3/12 Королівстві». відбудеться у суботу, 20 грудня, на сцені Львівського національного академічного театру опери та балету ім. С. Крушельницької. Це будуть перші львівські гастролі Одеського театру, який успішно їздить Україною і знаний за кордоном.

До Дня Святого Миколая львівські діти зможуть зануритися у казковий світ Білосніжки – милої героїні, відомої кожному. Утім, в інтерактивній постановці Одеського театру ростових ляльок популярна казка зазвучала по-новому із новими відомими героями. Класична історія набуває сучасного прочитання – завдяки появі на сцені улюблених мільйонами мультиплікаційних героїв: Шрека, Зебри Марти, Лева Алекса, Спанч Боба, Майка Вазовського…

Чарівні герої, надзвичайні костюми і неперевершена гра акторів в одному з найкращих за акустикою та естетикою залі Європи – у Львівській Опері – гарантують неймовірні, позитивні враження як дітлахам, так і їхнім батькам. Цікаво, що актори театру гратимуть не лише на сцені, а й з дітьми у залі, перетворюючи їх із простих глядачів в учасників казки. Попри нове трактування, зміст вистави залишиться незмінним.

Частину виручених коштів Одеський театр ростових ляльок передасть на підтримку української армії та бійців із зони АТО.

Ціна квитків на виставу «Білосніжка, або Новий Рік в 3/12 Королівстві» у Львівській опері від 80 до 220 грн.

Початок вистав – о 12:00 та 14:00.

Фото: Одеський театр ростових ляльок

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *