ОСТАННІ НОВИНИ

Станиця Луганська зустрічає зиму без світла, тепла і газу

|

Через бойові дії у Луганській області найгіршою ситуація залишається у Станично-Луганському районі. Бойовики знеструмили райцентр та кілька сусідніх сіл, через що в населених пунктах зупинилися опалювальні котли в центральній системі водопостачання замерзла вода.

Про це сьогодні на брифінгу повідомив заступник керівника Інформаційно-аналітичного центру Ради національної безпеки і оборони Володимир Полевий, передає кореспондент Львівського порталу.

У кількох мікрорайонах у центральній системі опалення навіть розірвало труби.

Станом на ранок райцентр залишається без світла, без центрального водопостачання і без газу.

Ремонтні бригади намагаються оцінити масштаби пошкоджень і можливість відновлення електроенергії. Якщо протягом дня подати світло не вдасться, система центрального опалення повністю замерзне. На 10 годину ранку в Станиці було 10 градусів морозу.

Окрім цього, учора внаслідок обстрілів терористів було знеструмлено Горлівську фільтрувальну станцію №1, зупинено Волинцевську фільтрувальну станцію, пошкоджено трубопроводи каналу Сіверський Донець-Донбас в районі м. Горлівка. Без води на окупованих територіях частково залишилися міста Єнакієве, Кіровське, Торез, Сніжне, Дебальцеве.

Фото: moskal.in.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *