ОСТАННІ НОВИНИ

Піккардійці, Божик та Муха влаштують незабутній «Новорічний вечір в Опері»

|

Новий 2015 рік розпочнеться грандіозним Новорічним концертом у Львівській опері. Незабутнім цей вечір зроблять пісні Оксани Мухи та «Піккардійської терції», а також віртуозна гра Олександра Божика. Про це Львівському порталу повідомили у організатори заходу.

 «Ви матимете змогу почути новорічний концерт найпопулярнішої вокальної формації України – «Піккардійської терції», Олександра Божика та Оксани Мухи. На численні прохання глядачів відбудеться два концерти – 2 грудня о 17.00 год та 19.30 год», – розповіли організатори.

Для новорічного концерту організатори готують спеціальну програму, яка складається з добре знайомих та улюблених пісень і колядок, а також нових композицій.

«Новорічний вечір в Опері» 2 січня, звісно ж, не обійдеться без колядок і святкових новорічних пісень від «Піккардійської Терції. Постараємось підтримати той новорічно-різдвяний настрій, який витатиме у повітрі, а також зарядити усіх глядачів добром і позитивом на увесь рік. А оскільки у цьому концерті разом із «Терцією» братимуть участь наші друзі по сцені – Оксана Муха і Олександр Божик, – підготуємо для публіки і спільні пісенно-музичні сюрпризи», – каже художній керівник вокальної формації Володимир Якимець.

Зауважимо, усі пісні звучатимуть наживо та у супроводі струнного оркестру «Бравіссімо».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *