ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’ян просять придбати для потребуючих діток подарунки на Миколая

|

Сьогодні, 1 грудня, у холі Львівської міської ради в раках соціальної кампанії «Помічник святого Миколая» розмістили ялинку з листами дітей, які опинились у складних життєвих обставинах. Акція триватиме до 17 грудня. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Участь в акції беруть 145 дітей (120 вихованців школи-інтернат №2, що на вул. Просвіти, 2, та 25 дітей з неблагополучних та малозабезпечених сімей).

«Кожна охоча людина може стати помічником святого Миколая, взяти лист, придбати подарунок. Ми просимо придбати хоча б частину речей, які вказані у листі. Дуже наголошуємо на відповідальності людей, адже у зв’язку з подіями в країні, ми не маємо меценатів, як це буває щорічно, які дають речі для цих дітей. Просимо, якщо ви взяли лист, то купіть хоча б щось, не стільки важливі самі подарунки, як сама увага. 17 грудня кожен Помічник матиме змогу разом з нами відвідати дітей та поділитись з ними своїм теплом та увагою», – розповіла керівник МГО «Ідеї молоді» Соломія Басараб.

Збір подарунків відбуватиметься з 11 до 16 грудня. У Львівській міській раді на п’ятому поверсі, кабінет 519, з 9.00 до 19.00 год.

Вручення подарунків відбудеться 17 грудня, кожен Помічник святого Миколая матиме змогу разом з організаторами відвідати дітей, та особисто передати їм подарунки. 

«Для цих дітей день святого Миколая, напевно, основне свято в році – вони його чекають з нетерпінням, починаючи від першого вересня, коли сідають за парти  у новому навчальному році. Вони вже чекають на це свято. Звичайно, це для них не лише день, коли вони отримують подарунки, те, що їм дуже потрібно, – це увага, потрібно до них прийти, їх провідати, можна без подарунка і не на Миколая, в будь-який день, просто прийти і провідати їх. Я думаю, що увага це найбільший подарунок, який ми можемо дати цим дітям. Для них Миколай – це не лише нова курточка, для них Миколай – це новий друг», – зазначив директор школи-інтернат №2 Андрій Закалюк.

Фото: Vgolos

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *