ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині потяг збив чоловіка. Постраждалий отямившись намагався втекти

|

На Львівщині машиніст потяга застосував екстренне гальмування, аби врятувати життя похилого чоловіка. Дідусь дивом вцілів, а отямившись від наїзду утік з місця пригоди. Про це Львівському порталу повідомили у прес-центрі Укрзалізниці.

В чергову частину станції Стрий надійшло повідомлення про те, що машиністом дизель-поїзда сполученням «Ходорів – Львів» на станції Бориничі Львівської залізниці було застосовано термінове гальмування у зв’язку із знаходженням на колії людини.

Слідчо-оперативна група встановила, 78-річний житель Дрогобича раптово вийшов на колію перед дизель-поїздом, після чого з місця події зник.

Невдовзі пораненого дідуся було знайдено та каретою швидкої допомоги доставлено в приймальне відділення Ходорівської лікарні. Потерпілий відбувся лише струсом головного мозку.

За початку року на дільниці обслуговування ЛВ на станції Стрий зареєстровано 35 випадків травмування людей на колії, із них 19 – смертельнію. Також 13 осіб, після термінової зупинки поїзда, втекли із місця події.

Фото: PHL 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *