ОСТАННІ НОВИНИ

Віце-спікером Ради може стати комбат батальйону «Дніпро»

|

Парламентська фракція “Самопоміч” готова відмовитися від посад, “якщо будуть кандидатури тих, хто може зробити більше”. Про це у своєму Facebook повідомив нардеп від “Самопомочі”,  комбат “Донбасу” Семен  Семенченко, передає кореспондент Львівського порталу.

“Відбулася Рада коаліції. Координатором коаліції на найближчий час обрано Юрія Луценка”, – зазначив Семенченко.

Також Семенченко повідомив, що відбулися консультації щодо керівництва Верховної Ради.

“Принципова позиція “Самопомочі” – жодних керівних посад людям, які голосували за ганебні закони 16 січня. Запропоновано обрати віце-спікером парламенту командира добровольчого батальйону. Ми підтримуємо кандидатуру Юрія Берези з Народного Фронту”, – заявив Семенченко.

При цьому Семенченко заявив, що “Самопоміч” готова взяти на себе відповідальність за  такі блоки: віце-спікер – Оксана Сироїд, антикорупційний комітет ВР – Єгор Соболєв, комітет з питань міжнародних відносин – Ганна Гопко, комітет з питань нацбезпеки  і оборони  – Семен Семенченко, комітет з питань АПК – Іван Мірошниченко.

Як відомо, напередодні фракції у Верховній Раді станом на 29 листопада досягли домовленостей щодо розподілу парламентських комітетів. За даними джерел УП,  “Блок Петра Порошенка” отримає представництво в 11 комітетах, Народний фронт – у семи,  Самопоміч, фракція Олега Ляшка та “Опозиційний блок” – по два комітети, Батьківщина – один. 

Фото: ipress.ua 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *