ОСТАННІ НОВИНИ

Соціальні фахівці розкажуть засудженій молоді про небезпеку ВІЛ-СНІДу

|

У понеділок, 1 грудня, об 11.00 год. соціальні фахівці разом з правоохоронцями в приміщенні ЛКП «Хуторівка» проведуть підліткам відеолекторій – «Безпечне життя – профілактика ВІЛ/СНІДу».  Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ЛМР.

Під час заходу молодь із числа осіб засуджених до покарань, не пов’язаних з позбавленням волі перегляне уривок із художнього фільму знятого на основі реальних подій «Джиа» – трагічної історії про наркозалежну жінку-модель, яка померла від ВІЛ-СНІДу. Опісля фахівці проведуть для учасників профілактичну бесіду спрямовану на інформування щодо симптомів, ризиків зараження та запобіганню вірусу імунодефіциту.

«Метою даного заходу є привернення уваги молодого покоління до хвороби століття. Сподіваємося, що лекторій сприятиме поширенню правдивої інформації про ВІЛ/СНІД. Молодь повинна знати, що навіть в разі зараження є можливість повноцінного життя. ВІЛ/СНІД – ще не вирок», – розповіла в.о. начальника відділу соціальної роботи Сихівського району Львівського міського центру соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді Оксана Гринів.

Фото: Львівський портал  

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *