ОСТАННІ НОВИНИ

Транспортні правоохоронці повернулись із зони АТО. Їх зустрічали із короваєм (фото)

|

Із чергового відрядження з зони антитерористичної операції повернулись додому працівники транспортної міліції різних підрозділів УМВС України на Львівській залізниці. Про це Львівському порталу повідомили в підрозділ зв’язків транспортної міліції.

Правоохоронців зустрічали не лише їхні рідні та близькі, але й дівчата в українських народних костюмах з короваєм та зі словами: «Ласкаво просимо додому!».

Теплими словами зустрів правоохоронців начальник УМВС України на Львівській залізниці полковник міліції Володимир Дитюк. Він зазначив, що для всіх сьогодні свято, бо загін прибув до місця своєї дислокації.

 

«Попереду у вас відпочинок. Але я сподіваюся, що дуже скоро ви влиєтесь в оперативну обстановку і будете забезпечувати правопорядок на своїх територіях», – сказав він.

Командир загону полковник міліції Сергій Кусько, учасник ліквідації аварії Чорнобильській АЕС, доповів начальнику Управління МВС України на Львівській залізниці, що загін прибув у повному складі, всі поставлені завдання, в тому числі і головний наказ – повернутися живими і здоровими, правоохоронці з честю виконали, в черговий раз підтвердивши свій високий професійний рівень.

 

Разом із транспортними правоохоронцями повернувся й заступник начальника-начальник кримінальної міліції підполковник міліції Михайло Шаповал, під керівництвом якого пройшла планова заміна міліціонерів.

 

Фото транспортної міліції 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *