ОСТАННІ НОВИНИ

Росте кількість жертв від обстрілів терористів

|

Кількість жертв учорашнього обстрілу терористами в с.Трьохізбенка Новоайдарського району зросла. Про це Львівському порталу повідомили в Інформаційно-аналітичному центрі РНБОУ.

Нагадаємо, щовчора  вранці бойовики з с.Весела Гора обстріляли Трьохізбенку з мінометів та систем «Град». Одна з мін вибухнула на вулиці, якою йшли 38-річна жінка з донькою (за уточненими даними, дитині було 9 років). Також загинула 86-річна жінка та 58-річний чоловік. Люди просто перебували у дворі біля своїх хат, коли поблизу розірвалися снаряди артилерії бойовиків.

Цієї ночі під обстріл терористів потрапив голова Станично-Луганської райдержадміністрації Євген Бідашко, якого було призначено на цю посаду 13 листопада. Після двох годин ночі бойовики т. зв. ЛНР обстріляли з систем залпового вогню «Град» селище Макарово, що в передмісті Станиці Луганської. Один зі снарядів влучив у будинок, де ночував голова РДА. Будівлю частково зруйновано, через вибиті вікна всередину залетіли осколки бойової частини снаряда. На щастя, Євген Бідашко не поранений. Вже зранку він вийшов на роботу. Це бойовий офіцер, який перебуваючи у лавах МВС, пройшов найгарячіші в криміногенному плані точки України.

У м. Кіровське Донецької області внаслідок артобстрілу терористами шахти «Комсомолець Донбасу» загинув гірничий майстер, ще двоє працівників отримали поранення.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *