ОСТАННІ НОВИНИ

Порошенко ввів у дію рішення, яке скасує особливий статус Донбасу

|

Президент України Петро Порошенко ввів в дію рішення РНБО про стабілізацію ситуації на Донбасі, яким пропонується ВР скасувати особливий статус регіону, передає Львівський портал.

Президент України Петро Порошенко ввів в дію рішення Ради національної безпеки і оборони від 4 листопада 2014 року «Про невідкладні заходи щодо стабілізації соціально-економічної ситуації в Донецькій і Луганській областях».

Відповідний указ №875 від 14 листопада розміщено на сайті глави держави.

«Ввести в дію рішення Ради національної безпеки і оборони України від 4 листопада 2014 року» Про невідкладні заходи щодо стабілізації соціально-економічної ситуації в Донецькій і Луганській областях», – вказано в указі.

«Контроль за виконанням рішення Ради національної безпеки і оборони України, введеного в дію цим Указом, покласти на Секретаря Ради національної безпеки і оборони України», – сказано в документі.

Указ вводиться в силу з дня опублікування. Зокрема, даним рішенням РНБО передбачає ВР скасувати закон про особливий режим самоврядування в окремих районах Донбасу.

«Підтримати пропозицію президента України щодо внесення ним в установленому порядку на розгляд Верховної Ради України як невідкладного законопроекту про визнання таким, що втратив силу закону України» Про особливий порядок місцевого самоврядування в окремих районах Донецької та Луганської областей», – вказано в рішенні РНБО.  

 Фото: Дзеркало тижня

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *