ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові відкриють школу джазу

|

Завтра, 14 листопада, у приміщенні Першої Львівської Медіатеки (вул. Мулярська, 2а) стартує нова освітня програма від українських джазових музикантів — «Львівська школа джазу та сучасної музики». Про це Львівському порталу повідомили організатори проекту.

Проект діятиме на постійній основі і офіційно почнеться 1 грудня 2014 року. Однак до цього усі охочі зможуть дізнатися більше про джаз і його історію.  Лекції відбуватимуться щоп`ятниці у Першій Львівській Медіатеці.

Першу лекцію  Львівської школи джазу проведе відомий музикант, саксофоніст, учасник групи «ShockolaD» Михайло Балог. Тема: «Коріння та витоки Джазу».

Зареєструватися на лекцію можна тут. Сторінка «Львівської школи джазу та сучасної музики» на Facebook.

Початок — о 19:00. Вхід вільний. 

Довідка:

Львівська Школа Джазу та Сучасної Музики — це перша та єдина музична школа у Львові для усіх охочих навчитися грати джаз та сучасну музику. У Школі викладатимуть провідні джазові музиканти Львова та України. Проводитимуться індивідуальні та групові лекції, створюватимуться ансамблі. Кожен охочий матиме змогу опанувати обраний інструмент та грати разом з іншими учнями.

Сучасна методика навчання Школи надасть змогу учневі за невеликий термін досягнути необхідного рівня та грати концерти з іншими.

Навчання проходитиме з використанням сучасних комп`ютерів та новітніх програм.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *