ОСТАННІ НОВИНИ

Соціальна арт-майстерня у Львові потребує фінансової допомоги

|

Учасники молодіжного проекту розвитку «Квиток до успіху» виявили ініціативу створити Соціальну арт-майстерню виробів ручної роботи, яка функціонуватиме у форматі соціального підприємства. За прибуток від продажу виробів учасники зможуть долучати до проекту підлітків із малозабезпечених родин. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Ідея створення майстерні з’явилася під час Львівського бізнес-вечора 25 жовтня. Тоді учасники проекту реалізували вироби ручної роботи на суму 900 гривень. За ці кошти підлітки долучили до проекту двох нових учасників – Соломію Голоско (15 років) та Діану Вовк (14 років). Мета проекту – переконати підлітків, що вони можуть приносити користь суспільству завжди, навіть коли їм всього 14-17 років.

Майстерня працюватиме щосереди із 17.30 до 20.00 год. Додатково відбуватимуться відкриті майстер-класи, на які можуть завітати всі охочі. Пізніше «Квиток до успіху» реалізуватиме вироби на благочинних ярмарках, на Львівських ярмарках на Різдво та Великдень, спільно із БО «Фундація духовного відродження» та Комісією у справах молоді ЛА УГКЦ, на гаражних розпродажах, заходах Клубу Ділових Людей, святкуванні Маланки з ТУСК «Обнова», handmade-ярмарках тощо.

Втім, для того, щоб майстерня розпочала діяльність, потрібні кошти для закупівлі матеріалів та оренди приміщення на наступні три місяці. Надалі майстерня функціонуватиме самостійно.

Благодійні внески можна перераховувати, перейшовши за посиланням: https://biggggidea.com/project/865/.

Детальніша інформація – за тел.: (097) 481-02-57 (Наталка Панчишин, керівник проекту), електронною поштою: [email protected] чи на сайті: www.bc-club.org.ua/social     

Фото: bibliote4nyj-autoban.blogspot.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *