ОСТАННІ НОВИНИ

Кампанію з дискредитації добровольчих батальйонів розгорнули або вороги України, або дурні – Аваков

|

Телепні, які розгорнули проти добровольчих батальйонів кампанію з їх дискредитації – мають дуже незначне уявлення про таку моральну категорію, як совість. Ті, що постійно говорять на цю тему, і які розгорнули кампанію по дискредитації військових добровольців, є або ворогами України, або дурнями. І в тому і в іншому випадку цих людей потрібно тримати подалі від прийняття державних рішень. Про це написав на сторінці у facebook міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, передає кореспондент Львівського порталу.

Він наголосив, що це не дискусія двох приватних точок зору. «Це суперечка на тему основоположних змін до обороноздатності країни. В основі будь-якої армії воїнів – дух і мотивація. І тільки потім – підготовка і озброєння.

Добровольці, що пішли на фронт – без прелюдій і натяків – критична маса закваски, яка змінила дух всіх бойових підрозділів України. І в збройних силах в першу чергу, і в Нацгвардії. Симбіоз компетентної підготовки і духу, підтриманий адекватним постачанням – основа нашого майбутнього військово-політичного успіху в поточному конфлікті», – переконаний міністр.

Також А.Аваков переконаний, що критикани добровольчих батальйонів абсолютно не дбають про країну.

«Ті, хто б`ється в конвульсіях, представляючи добровольчі батальйони, як найбільшу небезпеку в країні – не думають про країну. Вони думають про себе, свої страхи перед новими незвичними моделями побудови силових підрозділів в Україні. Вони думають і бояться, вибудовують підступи – а ми робимо, б`ємося і тримаємо удар! Час усе розставить по місцях», – резюмував А.Аваков. 

Фото: hvylya.net

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *