ОСТАННІ НОВИНИ

Водію-убивці світить всього 10 років тюрми

|

Водію, котрий на Львівщині збив на смерть трьох пішоходів, а ще двох травмував, загрожує десять років позбавлення волі. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУ МВС України у Львівській області.

За фактом дорожньо-транспортної пригоди, правоохоронці відкрили кримінальне провадження за порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту, що спричинили загибель кількох осіб. Таке правопорушення карається позбавленням волі на строк від п’яти до десяти років тюрми.

Водія мікроавтобуса, котрий скоїв наїзд на пішоходів затримано.

Нагадаємо, що на Львівщині внаслідок ДТП загинули троє пішоходів, ще двоє – отримали тілесні ушкодження. Трагічна подія сталася сьогодні, 10 листопада, близько 2-ї години ночі у селі Грушів, що у Дрогобицькому районі.

За попередніми даними, 24-річний водій іномарки «Mercedes-Benz Vito», керуючи автомобілем у стані алкогольного сп’яніння, не обрав безпечної швидкості руху, не врахував дорожню обстановку та скоїв наїзд на пішоходів, які йшли узбіччям дороги у тому ж напрямку, а після цього автомобіль злетів у кювет та перекинувся.

Спершу чоловік збив на смерть 15-річну дівчину, далі наїхав на 18-річного хлопця та його ровесницю, які також загинули від отриманих травм.

Через декілька десятків метрів керманич автомобіля збив на узбіччі ще двох пішоходів – 15-річного підлітка та 16-річну дівчину. У результаті ДТП вони отримали поранення та були госпіталізовані до Дрогобицької міської лікарні.

Наразі триває розслідування.

Фото: МВС України у Львівській області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *