ОСТАННІ НОВИНИ

У дитячій лікарні на Орлика відкриють надсучасний діагностичний центр

|

У вівторок, 11 листопада, на базі Міської комунальної дитячої клінічної лікарні (вул. Пилипа Орлика, 4) у Львові відбудеться урочиста церемонія відкриття Медичного центру NOVO – унікального надсучасного діагностичного центру, де пацієнти мають змогу пройти складні обстеження, аналогів якому в західній Україні немає. Про це Львівському порталу повідомили у медичній установі.

Медичний центр NOVO – це унікальний діагностичний центр, де пацієнти мають змогу пройти комплекс рекомендованих обстежень на обладнанні останнього покоління, аналогів якому в західній Україні немає. Устаткування, встановлене у Центрі, навіть через 10 років експлуатації вважатиметься надсучасним. Це, зокрема, магнітно-резонансний томограф Optima MR450w GE Healthcare 1,5 тесла, 128 каналів, апертура (діаметр отвору) тунелю –70 см; комп’ютерний томограф Toshiba Aquilion PRIME 4D на 160 зрізів (пошарові сканування) за хвилину; три ультразвукові сканери (два експертного класу з технологією 4D та портативний). Завдяки цій апаратурі пацієнти із західного регіону України отримують можливість проходити складні обстеження, не вирушаючи, як раніше, до Києва чи Кракова.

Це перший в Україні медичний заклад такого рівня, який є недержавною, неприбутковою установою. Тісна співпраця між Центром та міською дитячою лікарнею побудована на основі принципів державно-приватного партнерства. Варто зазначити, що робота багатьох медичних закладів США, Канади, Європи організована саме таким чином.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *