ОСТАННІ НОВИНИ

Новий альбом акустичної музики запрезентує Назар Савко під час «Ночі у Львові»

|

У рамках фестивалю «Ніч у Львові» відбудеться багато відкриттів та приємних несподіванок. Однією із яких є концерт-презентація акустичного альбому «Не руш сльозу» співака та композитора Назара Савка, яка відбудеться 15 листопада у музеї зброї «Арсенал» о 19.00 та о 21.00 год. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Ця участь співака у фестивалі вже не перша. Минулого року концерти Назара Савка спільно з гуртом Rockoko в палаці Потоцьких здивували найвибагливішу публіку. Цьогоріч співак пропонує зануритись у вир романтики, лицарства і акустичної музики. І місце для концерту відповідне – музей зброї «Арсенал». 15 листопада о 19.00 та о 21.00 год охочі зможуть потрапити на цю подію. Під час концерту відбудеться презентація нового альбому, до написання якого було залучено лише дві особи. Це автор слів та музики до пісень Назар Савко та Олег Ярема, який віртуозно заранжував ці композиції за допомогою багатьох гітар.

«Це інтелектуальна з джазовим відтінком музика, під неї можна подумати, помріяти, пофантазувати. Я гадаю, що фестиваль «Ніч у Львові» – це саме той фестиваль, на якому потрібно співати та грати такі пісні. По-перше, ніч завжди навіює романтику, а пісні, які ми виконаємо, переповнені романтичними почуттями», – розповів співак.

На концерті також виступлять Софія Федина та Сергій Котовський.

Наголошуємо на тому, що вхід на захід буде безкоштовним, але за попередньою реєстрацією в мережі Інтернет.

«Охочі зможуть придбати ком пакт-диск Назара Савка і тим самим долучитись до благодійної справи. Кошти вилучені із продажу дисків підуть на закупівлю теплого взуття та  одягу для наших захисників. Завдяки Назаровій творчій діяльності та небайдужим друзям волонтерам, за останні два місяці вдалось одягнути та забезпечити півсотні добровольців, закупити ліки та спальники», – зазначили організатори.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *