ОСТАННІ НОВИНИ

Смугу для громадського транспорту на проспекті Свободи евакуатор регулярно зачищає від автівок

|

ЛКП «Львівавтодор» інформує водіїв, що, у зв’язку з функціонуванням окремої смуги для руху громадського транспорту, посилено роботу евакуаторів на проспекті Свободи. Відтак, водіїв закликають врахувати це та не паркувати автомобілі у недозволених місцях. Про це Львівському порталу повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

«Сьогодні з проспекту Свободи ми евакуювали три машин, які були припарковані на окремій смузі для руху громадського транспорту. На сьогодні припаркованих авто там менше, водночас ми і надалі посилено патрулюватимемо цю ділянку дороги. Залишається проблемою, що туди заїжджають машини, які привозять товари в заклади торгівлі.  В таких випадках евакуйовувати авто ми не маємо права», – розповів провідний інженер відділу з паркування ЛКП «Львівавтодор» Іван Рибак.

Нагадаємо, на сьогодні у Львов працює три евакуатори. Загалом сьогодні з центральної частини міста на арешт-майданчик було переміщено шість автомобілів – з пр.Свободи, з пл.Катедральної та з пл.Галицької.

Евакуатор переміщує транспортний засіб, який не правильно припаркований, на штрафний майданчик, що знаходиться за адресою: вул. Конюшинна, 13.

Нагадаємо, на пр.Свободи на ділянці від вул.Городоцької до вул.Гнатюка влаштували окрему смугу для руху громадського транспорту.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *