ОСТАННІ НОВИНИ

Літні майданчики принесли Львову майже 2 млн грн.

|

1 листопада закінчився період дії дозволів на встановлення малих архітектурних форм або відкритих літніх майданчиків. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

«Нарахування орендної плати за користування літніми майданчиками за 9 місяців 2014 року склало майже 2 млн. грн. Це орієнтовно на 10% більше, ніж минулого року», – повідомила начальник управління комунальної власності Львівської міської ради Інна Свистун.

Орендна плата за користування літніми майданчиками нараховується, згідно з методикою розрахунку вартості окремих конструктивних елементів благоустрою, затвердженою ухвалою Львівської міської ради від 05.03.2009 №2451 «Про затвердження Положення про оренду окремих конструктивних елементів благоустрою комунальної власності для розміщення об’єктів соціально-культурного, торговельного та іншого призначення».

Орендна плата залежить від місця розташування літнього майданчика та його площі. Згідно з цією ухвалою, існують три зони, в яких можуть розміщуватися елементи благоустрою: I зона, II зона та III зона. Відповідно, вартість1 кв. мколивається від 8 до 14,76 грн.

Розташування літнього майданчика здійснюється на підставі договору оренди, який укладається між суб’єктом та управлінням комунальної власності. Договори укладаються лише за наявності паспорта, який можна одержати, звернувшись в управління архітектури Львівської міської ради. Наголошуємо, що наявність самого паспорта не дає право на розташування літнього майданчика. Обов’язково має бути підписаний з управлінням комунальної власності договір оренди, на підставі якого здійснюється нарахування орендної плати.

Нагадуємо, що однією з причин скасування паспорта відкритого літнього майданчика є наявність заборгованості за договором оренди більше, ніж за шість місяців.

Фото: www.rivnist.in.ua

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *