ОСТАННІ НОВИНИ

Львівська облрада оголосила конкурс на заміщення вакантних посад

|

У Львівській обласній раді оголошується конкурс на заміщення вакантних посад у відділі з питань соціально-культурної діяльності управління з гуманітарних питань і зовнішніх зв’язків Львівської обласної ради. Конкурс оголошено згідно із розпорядженням голови Львівської обласної ради від 28 жовтня 2014 №1300, поінформувала Львівський портал прес-служба ЛОР.

У вказаному вище розпорядженні голови Львівської обласної ради йдеться про такі дві вакантні посади:

– заступника начальника управління з гуманітарних питань і зовнішніх зв’язків – начальника відділу з питань соціально-культурної діяльності на час перебування основного працівника на навчанні.

До кандидатів на цю посаду поставлено такі вимоги: повна вища освіта за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста; стаж роботи за фахом на службі в органах місцевого самоврядування та державній службі на керівник посадах не менше 3 років або стаж роботи за фахом на керівних посадах в інших галузях управління не менше 4 років;

– радника відділу з питань соціально-культурної діяльності управління з гуманітарних питань і зовнішніх зв’язків на час перебування основного працівника у відпустці для догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку.

Вимоги до кандидатів: повна вища освіта відповідного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста; стаж роботи за фахом на службі в органах місцевого самоврядування та державній службі не менше 2 років або стаж роботи за фахом в інших галузях управління не менше 3 років.

Фото: duo.com.ua

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *