ОСТАННІ НОВИНИ

На Тракті Глинянському відкрили сучасну амбулаторію сімейного типу

|

Для мешканців Личаківського району Львова відкрили якісну сучасну амбулаторію сімейної медицини, яка знаходиться на вул. Тракт Глинянський, 154. Відтак, 6329 осіб (з них 1301 – дитячого населення) цього району зможуть швидко та якісно отримати допомогу медиків неподалік дому. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

За ініціативи управління охорони здоров`я Львівської міської ради та адміністрації 6-ї міської поліклініки м. Львова, закінчено капітальний ремонт будівлі для облаштування в ній амбулаторії сімейного лікаря, з метою покращення та наближення надання медичної допомоги населенню Личаківського району. В структуру амбулаторії входять чотири дільниці загальної практики сімейної медицини. В амбулаторії сімейного лікаря кабінети розміщені на першому поверсі двоповерхової будівлі: реєстратура, хол, кабінет завідувача відділення, два кабінети лікарів загальної практики сімейної медицини, процедурний кабінет, кабінет щеплень та кабінет для персоналу. 

«Сьогодні ми презентуємо мешканцям міста Львова нову амбулаторію сімейного лікаря, яка створена на вул. Тракт Глинянський. Необхідність її створення була зумовлена тим, що мешканцям цього району все ж таки було проблематично, особливо в осінньо-зимовий період, добратися до поліклініки на вул. Медової Печери, 1, яка обслуговує цей район. Нова амбулаторія буде обслуговувати понад 6 тис. мешканців, з них 1300 дітей», – розповів начальник управління охорони здоров’я ЛМР Володимир Зуб.

Загалом проект, ремонт, експертиза, реконструкція обійшлися бюджету на загальну суму 537 тис. грн. Ще близько 60 тис. було використано для того, щоб придбати меблі, необхідне обладнання, розповів головний медик Львова.

«А почали ми працювати з 6 жовтня. За цей період в амбулаторію вже звернулося 300 осіб, з них понад 170 дітей. Людям з колясками, з маленькими дітьми дуже зручно прийти сюди і отримати медичну допомогу», – додав В.Зуб.  

Зараз амбулаторія працює за зимовим графіком: понеділок-субота з 08.00 до 18.00 год.

Фото: прес-служба ЛМР

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *