ОСТАННІ НОВИНИ

Турчинов закликає кидати в тюрми за порушення виборчого законодавства

|

Голова Верховної Ради України, один з лідерів партії «Народний фронт» Олександр Турчинов заявив, що результатом нинішніх парламентських виборів мають стати не лише оголошення Центрвиборчкому, а й кримінальні впровадження, відкриті за фактами порушення виборчого законодавства. Про це Львівському порталу повідомили у виборчому штабі «Народного фронту».

За словами О. Турчинова, проти осіб, які намагались вплинути на хід сьогоднішнього волевиявлення необхідно відкривати кримінальні справи.

«Я не жорстока людина, але я переконаний: після цих виборів результатами мають бути не лише оголошення Центральної виборчої комісії, а й кримінальні справи та вироки судів щодо тих, хто традиційно сподівався вплинути на волевиявлення громадян. Терміни покарання мають бути жорсткими. І це повинно запинити ту вакханалію, яка традиційно розгорталася в Україні навколо виборів. Ми гідно провели президентські вибори, і  переконаний, що ми повинні гідно завершити парламентські вибори», – заявив Турчинов.

Також за словами Олександра Турчинова, Україна, «яка йде до Європи, яка на очах усього світу стає європейською, цивілізованою, сильною країною, повинна забути, що таке взагалі спроба вплинути на волевиявлення громадян».

«Що таке підкуп, що таке фальшування, що таке «каруселі», – всі ці речі мають відійти в історію разом з режимом Януковича», – підсумував Олександр Турчинов.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *