ОСТАННІ НОВИНИ

Учасники АТО вимагають від міськради Львова землю

|

У департаменті містобудування Львівської міської ради зареєстровано близько 600 звернень від учасників АТО щодо отримання земельної ділянки під індивідуальне житлове будівництво. Про це повідомив начальник управління природних ресурсів та регулювання земельних відносин Сергій Коровайник, передає кореспондент Львівського порталу.

«Це питання неодноразово піднімали на нарадах різних рівнів. Було прийнято рішення, що звернення від людей щодо земельних ділянок скеровуватимуть в обласну державну

адміністрацію. А вона шукатиме землю в межах Львівської області», – пояснив він.

За його ж словами, якщо людина має бажання отримати квартиру у Львові, то вона матиме право претендувати на квартиру в новобудові, участь у спорудженні якої приймає місто. «Місто шукатиме ділянки під багатоповерхове житлове будівництво і, маючи певні кошти, братиме участь у будівництві. Зараз департамент містобудування визначив ділянку в районі Підголоско для багатоповерхового житлового будівництва», – зазначив С.Коровайник.

Сьогодні, 23 жовтня, на пленарному засіданні сесії Львівської міської ради вояки, що повернулись з зони АТО, порушили питання про надання їм земельних ділянок під індивідуальне житлове будівництво. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *