ОСТАННІ НОВИНИ

«Народний фронт» закликає кандидатів у нардепи у 118-му окрузі «знятися» на користь Лубківського

|

Львівський регіональний виборчий штаб “Народного фронту” закликає кандидатів в народні депутати по 118-му виборчому округу об’єднати свої зусилля та зняти свої кандидатури на користь «єдиного сильного кандидата Данила Лубківського», передає кореспондент Львівського порталу

«Кілька кандидатів по 118-му округу уже показали приклад об`єднання заради майбутнього – вони зняли свої кандидатури на користь Данила Лубківського, який іде в парламент за підтримки партії “Народний фронт”. Закликаємо усіх патріотів, національно свідомих кандидатів з цього округу також зняти свої кандидатури та підтримати єдиного сильного кандидата і спільним народним фронтом привести в Раду людей честі, принципів і знань», – йдеться у заяві. 

У виборчому штабі «Народного фронту» також закликають остерігатися фальсифікацій волевиявлення. «Маємо бути дуже пильними! Останнім часом починає надходити інформація про підготовку до фальсифікації результатів нашого з Вами волевиявлення.  Особам, які і далі хочуть наживатися коло бюджетного пирога, дуже кортить продовжити «царювання». Тому закликаємо усіх свідомих громадян, усі патріотичні  сили, які працюють у виборчому окрузі, зробити усе, щоб ці вибори були чесними», – зазначено у заяві. 

Нагадаємо, кандидат у народні депутати від партії «Народний фронт» по 118-му виборчому округу Ольга Швець зняла свою кандидатуру на користь дипломата Данила Лубківського. 

Фото: uacrisis.org

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *