ОСТАННІ НОВИНИ

Правоохоронці вилучили з приватного господарства 23 кг наркотиків та зброю (фото)

|

У приватному домогосподарстві працівники міліції виявили та вилучили 23 кілограми марихуани та коноплі, а також споряджений автомат Калашнікова, мисливську рушницю та набої різного калібру. Про це Львівському порталу повідомили у ВЗГ ГУ МВСУ у Львівській області.  

 

Працівники сектору боротьби з незаконним обігом наркотиків Личаківського райвідділу міліції провели санкціонований обшук у приміщенні житлового будинку та у підсобних приміщеннях в одному з сіл Миколаївського району. Домогосподарство належать 38-річному місцевому жителю.

 

Під час обшуку правоохоронці виявили та вилучили майже 23 кілограми наркотичних речовин, а саме конопель та марихуани. Наркотики були спаковані у різну тару – від поліетиленових мішків, у яких зберігались висушені рослини, до сірникових коробок та спеціальних металевих і пластикових контейнерів, у які були запаковано вже подрібнені та розфасовані дози.

 

Окрім того, рослини сімейства «конопляних» правоохоронці виявили у саморобній теплиці, облаштований у підсобному приміщенні. Теплиця була обладнана спеціальним освітленням, системою поливу та системою живлення рослин мінеральними добривами.

 

Крім наркотиків, правоохоронці виявили у домогосподарстві зброю: споряджений автомат Калашникова та мисливську рушницю 12 калібру, а також багато набоїв, серед яких навіть бронебійні.

 

Вилучену зброю та наркотичні речовини скеровані на експертизу до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при ГУМВС України у Львівській області.

 

Даний факт зареєстровано в ЄРДР за ознаками злочинів, передбачених ч.2 ст.307 КК України та ч.1 ст.263 КК України. Проводяться оперативно-розшукові заходи щодо встановлення злочинних зв’язків та інших епізодів злочинної діяльності громадянина.

 

Фото: ВЗГ ГУ МВСУ Львівщини 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *