ОСТАННІ НОВИНИ

Які львівські будинки не готові опалювального сезону

|

ЛМКП «Львівтеплоенерго» технічно готове до початку опалювального сезону. Однак із 1620 споживачів житлового фонду, які є на обслуговуванні підприємства, опалення можна буде подати лише до 1601 споживача. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі львівської міської ради з посиланням на підприємство.

За інформацією «Львівтеплоенерго», станом на 20 жовтня з 1620 будинків теплоносієм заповнено 160.

Досі не мають актів готовності до зими 14 будинків на вул. Гашека,15а, 17, 19, 20, 20а, 22, 22а, 24, вул. Скорини,6а, вул. Максимовича,7,7а,7б,9,9а.

Через ремонтні роботи в середині будинку не заповнений житловий будинок на вул. Стрийська,59.

Також немає жодних звернень щодо заповнення теплоносієм від власників будинків на вул. Кримська,30 (відомчий гуртожиток), вул. Панаса Мирного,43 (ЖБК-61), вул. В.Великого,23,25 (ОВБД-29).

«На сьогодні теплоносієм вже заповнено практично 99% будинків житлового фонду. Однак, залишаються будинки, які досі не мають акту готовності. Це будинки БУ-4 КЕВ міста Львова на вул. Гашека-Максимовича. Тому звертаємося до власників будинків, які ще не підготували свої будинки до зими, якнайшвидше вирішити дану ситуацію, оскільки, в разі початку опалювального сезону, не буде можливості подати опалення до даних будинків», – розповіли у ЛМКП «Львівтеплоенерго».

Станом на 20 жовтня, на основі листа-звернення, опалення подається до Оранжерейно-тепличного комплексу на вул. Черемшини, 44.

Фото: PHL 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *