ОСТАННІ НОВИНИ

Суд відпустив підозрюваного у вбивстві журналіста Веремія

|

Звинувачуваного у вбивстві журналіста Веремія випустили з-під домашнього арешту, а справу перекваліфікували на «хуліганство». Тепер звинувачений вільно пересувається Києвом. Про це повідомляє «Громадське ТБ», пише Українська правда.

У середу засідання Шевченківського суду у справі журналіста В`ячеслава Веремія, вбитого 19 лютого, пройшло в закритому режимі.

Це обурило присутніх представників «Правого сектора», які влаштували палку суперечку спершу в кабінеті головуючого судді потім і в залі суду.

 

Суддя спершу пообіцяв зробити все можливе для відкритого процесу, але потім за клопотанням прокурора випровадив журналістів із зали суду.

Нагадаємо, що журналіст газети «Вести» В`ячеслав Веремій повертався з редакції додому в таксі 19 лютого, на розі Великої Житомирської та Володимирської побачив натовп озброєних «тітушок» у камуфляжі і почав їх фотографувати.

Вони помітили і з криком «Кого снимаешь, Зачем снимаешь?», стали жорстоко бити його, а потім прострелили йому груди. Міліція спостерігала за цим, але не втручалась. За кілька годин журналіст помер у лікарні.

Мама В`ячеслава Веремія – Катерина Аркадіївна Веремій – вимагає покарання.

На фото стоп-кадр із відео

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *