ОСТАННІ НОВИНИ

СБУ затримала ватажка диверсійної групи

|

Контррозвідка СБУ викрила й припинила протиправну діяльність ватажка диверсійної групи, яка діяла на контрольованій українськими військовими території, 25-річного громадянина України, жителя міста Алчевськ Луганської області (позивний «Волк»). Про це Львівському порталу повідомили у прес-центрі ГУ ДСНСУ у Львівській області.

У ніч з 6 на 7 жовтня цього року цей бойовик був затриманий під час виконання одного з диверсійних завдань поблизу Донецька.

Встановлено, що вказаний громадянин створив підпільну мережу інформаторів, які збирали відомості про місця дислокації, чисельність особового складу, кількість та види озброєння, а також переміщення територією Донецької області підрозділів та формувань ЗС України, Національної гвардії, добровольчих батальйонів, які задіяні в АТО.

Отримані від інформаторів відомості після систематизації й узагальнення він обумовленим каналом передавав ватажкам банд на прізвисько «Джо» та «Хмурий».

За зізнанням затриманого, він усвідомлював, що його діяльність призводила до жертв серед військовослужбовців ЗС України, правоохоронців та мирних людей.

Триває слідство.

Фото: PHL 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *