ОСТАННІ НОВИНИ

Терористи брешуть про захоплення нових населених пунктів - штаб АТО

|

За час дії режиму припинення вогню, який розпочався 5 вересня цього року в межах Мирного плану Президента України Петра Порошенка, українські військові не здали жодного населеного пункту. Про це заявив під час брифінгу в Києві речник ІАЦ РНБО Андрій Лисенко, передає кореспондент Львівського порталу.

За його словами, не отримавши за цей період жодної перемоги, «прем’єр-міністр» так званої ДНР намагається приписати собі віртуальні перемоги і поспішив заявити про 38 начебто захоплених населених пунктів. «Насправді бойовики зазнають лише втрат у людських ресурсах та бойовій техніці. А найголовніше – з кожним днем терористи втрачають довіру навіть тієї частини населення, яка спочатку повірила в існування так званої ДНР», – заявив полковник А.Лисенко.

Він повідомив, що на території, яку поки що контролюють терористи, розташовані сотні дрібних населених пунктів, за які ніколи бої не велися. «Тому звертаємось до ЗМІ з проханням не довіряти брехливим заявам ватажків бандформувань і не тиражувати їхню дезінформацію. 

Фото: ua.korrespondent.net

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *