ОСТАННІ НОВИНИ

Три львів’янки виборюватимуть титул «Міс Принцеса України 2014»

|

Цьогоріч троє львів’янок – Софія Пелех, Оля Очкусь та Корнелія Готра – отримали запрошення представити наше місто у фіналі престижного національного конкурсу краси «Міс Принцеса України 2014», фінал якого відбудеться 10 жовтня у Луцьку. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради. 

Із майже однієї тисячі учасниць за почесне звання найкрасивішої принцеси України змагатимуться лише 26  красунь, як з східних, так із західних областей.

Дівчата пережили безліч спільних моментів, ще раз доводячи, що Схід  і Захід завжди будуть разом, краса об’єднує нашу країну, а добрі вчинки допомагають спільними зусиллями боротися проти зовнішнього ворога.

Впродовж конкурсної підготовки красуні з усієї України відвідували військовий шпиталь, де перебувають на лікуванні поранені бійці, що воювали у зоні АТО, і, навіть, презентували хлопцям особливі гостинці, приготовлені власноруч. Також дівчата передали медикаменти, засоби гігієни та «особисті» записки бійцям, які перебувають зараз у зоні АТО, зі словами вдячності та віри у мирне майбутнє.

За словами генерального продюсера конкурсу Олександра Главацького, цьогоріч конкурс матиме благодійну складову, адже усі кошти від продажу квитків підуть на потреби української армії.

«Ми запросили на захід багатьох бійців та військових, які брали участь у бойових діях у зоні АТО, дехто з них був поранений, щоб у такий спосіб хлопці могли психологічно відволіктися. А ще наші конкурсантки підготували для них оригінальні подарунки», – додав він.

«У дівчат буде можливість представити себе в різних образах. Окрім традиційного виходу в купальниках, вечірніх та коктейльних сукнях, конкурсантки продемонструють свою красу в українських костюмах, що підкреслить любов до Батьківщини.

Досить символічним для нашого міста стане ще й той факт, що режисером-постановником даного дійства виступить молодий та креативний львівський режисер Володимир Місяйло.  Не менш цікавим є  склад зірок української естради, які візьмуть участь у святі краси, а саме: народні артисти України Тарас Петрененко та  Тетяна Горобець, Дмитро та Назарій Яремчуки, Олеся Коробчук, незмінний ведучий, шоумен Дмитро Коляденко, веселий Дядя Жора та позитивний ДЗІДЗЬО», – розповіли організатори.

 

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *